Київ, Україна

Новини галузі

«Експерта» Ярослава Гончара журналісти викрили фінансових злочинах

Журналісти викрили людину, що видає себе за антикорупціонера та військового експерта. Йдеться про Ярослава Гончара, на якого з 2014 року окремі ЗМІ та міністерство оборони посилалися як на авторитетного фахівця.

Згідно з фактами, викладеними у розслідуванні сайту Хвиля, Ярослав Гончар є фахівцем зовсім в іншій області. Разом з родичами він організував мережу компаній для, ймовірно, надання учасникам фармринку послуг з уникнення від оподаткування. Про цеу матеріалі ««Реформатори» української армії: знайомтесь, Ярослав Гончар – експерт з фінансових операцій».

У статті йдеться про те, що під час здійснення моніторингу інформації з відкритих джерел виявлено факт декларування недостовірної інформації офіцером відділу об'єднання оперативного штабу ЗСУ майором Гончаром Ярославом Анатолійовичем, який перебуваючи на військовій службі, протягом багатьох років веде підприємницьку діяльність із залученням ТОВ «Фарм-Рост Плюс» (ЄДРПОУ 34813043, прибуток за I півріччя 2019 року13 млн грн) та ТОВ «Альянс Оптимал Солюшинс» (ЄДРПОУ 37046590 прибуток за I півріччя 2019 року – 1,17 млн грн), засновником/співзасновником яких він є. Відомості щодо наявності корпоративних прав у вказаних товариствах та щодо отриманого в них доходу Гончаром Я. А. не відображено у щорічних деклараціях. Також автор статті, посилаючись на ухвалу суду в рамках кримінального провадження, виявив у Ярослава Гончара родичів, яким належить мережа компаній з ознаками фіктивності, які входячи до складу конвертаційного центру обслуговували великі компанії фармацевтичної галузі.

Ярослав Гончар

  • Перегляди: 1247

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.