Київ, Україна

Новини галузі

Олег Жданов розкрив подробиці роботи системи Дзвін-АС

Військовий експерт Олег Жданов розповів про автоматизовану систему управління бойовими діями Дзвін-АС, яка нещодавно з’явилась на озброєнні в української армії.

Він зазначив, що ця система дозволяє повністю контролювати ситуацію на полі бою – від солдата до Генштабу ЗСУ.

– Загальна система управління вогнем починається від солдата і закінчується у Генеральному штабі. Вся інформація стікається до Генштабу, навіть з нагрудної камери піхотинця, навіть бортової камери БМВ, БРТ або танка, дані розвідки. Далі, на основі алгоритмів, які застосовуються штучним інтелектом, йде команда у відповідь з розподілу зусиль по боротьбі з противником. Комусь ставляться вогневі завдання, комусь – тактичні завдання на полі бою, – розповів Жданов.

За словами експерта, аналогічні системи є в багатьох арміях світу, зокрема в ізраїльській та американській.

– У первинних варіаціях ця система зупиняється на етапі запропонованих варіантів рішення. Остаточний варіант рішення залишається за людиною. У майбутньому, я думаю, що при виконанні якихось окремих чи спеціальних операцій, ми покладатимемося повністю на цю систему. Вона ухвалюватиме рішення або даватиме рекомендації щодо виконання тих чи інших завдань, – додав Жданов.


Компанії Intecracy Group брали участь в реалізації даного проєкту на умовах договорів підряду.

Дзвін-АС, АСУ Дзвін

  • Перегляди: 1922

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.