Київ, Україна

Новини галузі

Спеціалісти Softline-it долучилися до десятків волонтерських оборонних ініціатив

Сьогодні, 24 серпня 2022 року, Україні відзначає День Незалежності. На жаль, цьогоріч ця дата збіглась з сумним ювілеєм: з моменту вторгнення російських військ на території нашої держави минуло рівно пів року.

Softline-IT, національна українська компанія, яка заснована українцями та складається з патріотів нашої держави, з перших днів війни долучилась до різноманітних волонтерських ініціатив. Ми допомагали, допомагаємо та будемо допомагати усіма доступними ресурсами. Оскільки ми є айтішниками, головним напрямком є постачання нашим воїнам необхідного для перемоги ІТ-обладнання, його розгортання та налаштування. Наразі ми співпрацюємо з кількома підрозділами, які безпосередньо ведуть бойові дії, а кількість реалізованих волонтерських проєктів сягнула майже сотні. І так буде до того моменту, аж поки окупанта не буде вигнано з нашої землі!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Softline-it

  • Перегляди: 3075

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.