Київ, Україна

Новини галузі

Тенденції у світі серверного обладнання: що варто знати підприємствам

Не секрет, що обробка великих обсягів даних та надійна інфраструктура наразі є ключовими факторами для успіху бізнесу, підприємства повинні бути в курсі останніх тенденцій у світі серверного обладнання. Про це під час презентації нових продуктів та послуг Softline розповів експерт Intecracy Group, член Наглядової ради Михайло Віговський.

1. Зростання використання хмарних технологій

Хмарні технології стають все більш популярними завдяки своїй гнучкості та можливості оптимізації використання ресурсів. Підприємства вибирають хмарні серверні рішення для ефективного зберігання та обробки даних.

2. Збільшення продуктивності за допомогою віртуалізації

Віртуалізація дозволяє підвищити ефективність використання серверних ресурсів, зменшуючи необхідність у фізичних серверах та споживанні електроенергії.

3. Розвиток технологій для обробки великих даних

З ростом обсягів даних, серверне обладнання розвивається в напрямку оптимізації обробки великих навантажень та аналізу даних в реальному часі.

4. Вдосконалення систем забезпечення безпеки

Захист інформації стає пріоритетом, і нові технології у сфері серверного обладнання включають вдосконалені засоби шифрування, системи виявлення вторгнень та інші заходи для забезпечення безпеки даних.

5. Збільшення потужності та енергоефективності

Розвиток нових технологій дозволяє створювати серверне обладнання з більшою потужністю при зменшенні споживання електроенергії. Це робить його екологічно сприятливішим та економічно вигідним.

6. Інтернет речей (IoT) в сфері серверів

Зростання кількості пристроїв IoT призводить до збільшення обсягу згенерованих даних, що ставить викликання перед серверним обладнанням у вигляді обробки та зберігання цих великих обсягів інформації.

7. Гібридні рішення для оптимізації інфраструктури

Багато підприємств вибирають гібридні рішення, які комбінують використання внутрішніх та хмарних серверів для оптимізації інфраструктури та забезпечення більшої гнучкості.

8. Розвиток серверів з підтримкою штучного інтелекту

Впровадження штучного інтелекту в серверне обладнання дозволяє автоматизувати процеси обробки та аналізу даних, покращуючи продуктивність та точність результатів.

9. Зростання попиту на сервери з високою щільністю

Підприємства в пошуках оптимальних рішень для економії простору та забезпечення ефективного використання обладнання обирають сервери з високою щільністю.

10. Розширення можливостей для роботи в реальному часі

Запит на миттєвий доступ до даних змушує виробників розробляти серверне обладнання, яке забезпечує високу продуктивність та мінімальні затримки для роботи в режимі реального часу.

Загальна тенденція у світі серверного обладнання полягає в поєднанні ефективності, безпеки та екологічності, щоб забезпечити підприємствам найкращі інструменти для ведення бізнесу в умовах мінливого цифрового середовища.

Системна інтеграція, Softline-it, Intecracy Group, Системи відеоконференцзв'язку, Михайло Віговський

  • Перегляди: 192

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.