Київ, Україна

Новини галузі

Айкюжн ІТ та проєкт Автофінанс розпочинають співпрацю для розробки фінтех-додатків

Компанія Айкюжн ІТ, що входить до Intecracy Group, та керівники проєкту Автофінанс підписали рамкову угоду про спільну роботу над фінтех-додатками. Зокрема, мова йде про розробку Android- та iOS-програм, призначених для пошуку обладнання, яке пропонується взяти у лізинг.

Проєкти будуть розроблятися на платформі UnityBase, яка вже довела свою ефективність та швидкість, особливо при високих навантаженнях. Наразі вивчається питання вибору партнера, що буде забезпечувати проведення платежів (білінг, еквайринг).

Серед пропозицій, доступних на ринку України досить цікавим варіантом є фінтех-платформа Concord Fintech Solutions, яку відомий банкір Олена Сосєдка (Елена Соседка) презентувала у грудні 2020 року. «Вона дозволяє нашим клієнтам та партнерам створювати власні фінтех-проєкти. Екосистема готова залучати гравців фінтех-ринку як з України, так і з інших країн, надаючи цілий спектр фінансових сервісів, банківських послуг і IT-рішень»,— заявила Олена Сосєдка (Елена Соседка) під час презентації.

Фінтех, Елена Соседка, Олена Сосєдка, Айкюжн ІТ, Айкюжн

  • Перегляди: 2110

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.