Київ, Україна

Новини галузі

Softline та SL Global Service пропонують захист телефонних розмов за допомогою UBCrypto.Mobile

UBCrypto.Mobile

Softline та Sl Global Service спільно пропонують надійне рішення для захисту корпоративних телефонних розмов. Це надійний криптографічний захист голосових розмов телефоном та повідомлень у месенджері.

Цей мобільний додаток є незалежним від сервіс-провайдера і доступний для пристроїв Android.

UBCrypto.Mobile — автономне рішення з високим рівнем захисту мобільного зв’язку для забезпечення високого рівня безпеки корпоративних комунікацій, що містять конфіденційну інформацію. Небезпека перехоплення стільникового зв’язку відома ще з 2009 року, коли хакери опублікували у мережі інтернет покроковий посібник для перехоплення та розшифровку мобільних телефонних комунікацій через мережу GSM.

Зауважимо, що понад 85% всіх мобільних телефонів підключено до мереж GSM. Крім того, дзвінки можуть підслухуватися та записуватися мережевим провайдером у будь-який час без застосування хакерських методів.

UBCrypto.Mobile — простий у використанні мобільний додаток, що забезпечує максимальну безпеку комунікацій. Мобільний додаток працює з усіма доступними стандартами мобільного зв'язку (GSM, CDMI) і навіть у мережах Wi-Fi без SIM-картки. Технологія шифрування UBCrypto.Mobile базується на міжнародних стандартах криптування в поєднанні з технічними засобами безпеки та відповідною довжиною ключів.

Криптозахист заснований на сильних криптографічних алгоритмах та реальних випадкових (HW згенерованих) секретних ключах:

  • True Generator Random Number для генерації ключів сеансів;
  • Діффі-Хелман на еліптичних кривих та асиметричний / відкритий ключовий алгоритм: RSA (2048-4096) для ініціалізації автентифікації та командного трафіку;
  • Симетричний алгоритм: AES (256 біт) для командного трафіку;
  • Симетричний алгоритм: AES (256 біт) під час сеансів зв'язку;

Додаткові переваги:

  • Працює на будь-якому типі трафіку IP, навіть без SIM-картки (використовуючи Wi-Fi);
  • Технічний захист гарантує цілісність конкретного пристрою та має можливість припинити будь-який «підозрілий» процес, перш ніж цей процес спричинить значний збиток;
  • Забезпечить і контролює цілісність інформації;
  • Потреба низької пропускної спроможності (2 Кбайт в секунду) та алгоритми управління інтелектуальною мережею дають можливість найкращої якості обслуговування на низькошвидкісних і перевантажених Інтернет-каналах;
  • Немає back-doors або escrow ключів будь-якого типу;
  • Вся система може бути повністю перевірена замовником або іншою інституцією. Наприклад, цей додаток легко проходить експертизу Держспецзв'язку.

Кібербезпека, Intecracy Group, SL Global Service, UBCrypto.Mobile

  • Перегляди: 1985

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.