Київ, Україна

Новини галузі

Softline пропонує клієнтам UBCrypto.VS — рішення для захисту відеозв'язку допомогою криптографії

UBCrypto.VS

Softline домовилась про спільний розвиток технологічного рішення UBCrypto.VS зі своїм партнером — компанією Sl Global Service (SGS). ІТ-компанії об'єднують зусилля з метою подальшого вдосконалення продукту.

UBCrypto.VS — це захищена система відеоспостереження. Відео неможливо перехопити завдяки криптографічному шифруванню та технічному захисту трафіку. Такі системи використовуються для спостереження в місцях, які вважаються особливо важливими з точки зору контролю, такі як особисті приміщення громадян, банківські сховища, дата центри, лабораторії для досліджень і розробок, а також майданчики з дорогим та/або важливим обладнанням.

Несанкціонований доступ до таких систем може дозволити злочинцям спостерігати об'єкт, змінювати сектори контролю камер, щоб залишатися непомітними для спостереження і навіть замінювати дійсне відео на кримінально змінене, порушуючи цілісність інформації.

UBCrypto.VS розв'язує ці проблеми, гарантує безпеку, захищеність та впевненість у надійній роботі запропонованого рішення, яке може підтримувати як крипто відео так і відкритий відео трафік. Ця унікальна функція забезпечує гнучкість, масштабованість та економію коштів і ресурсів користувачів.

Кібербезпека, Intecracy Group, UBCrypto.VS, SL Global Service

  • Перегляди: 1650

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.