Київ, Україна

Новини галузі

Система Megapolis.Відеозасідання: економія часу та грошей

В умовах глобалізації та стрімкого технологічного розвитку, підприємства з великою кількістю філіалів та підрозділів часто стикаються із викликами, пов'язаними з ефективною комунікацією між різними відділеннями. Відеоконференцзв'язок є стратегічним інструментом, що завдяки інтерактивному спілкуванню на відстані може вирішити величезну кількість проблем.

Softline-it пропонує рішення для проведення відеоконференцій Megapolis.Відеозасідання. Воно поєднує систему електронного документообігу Megapolis.DocNet із технологіями відеозв’язку Cisco.

Про це сьогодні, 9 жовтня 2023 року, повідомив IT-експерт, співзасновник та член Наглядової ради міжнародного об'єднання Intecracy Group Михайло Віговський під час презентації, присвяченої новим можливостям для роботи, які надають новітні технології.

1. Зменшення просторових кордонів

Великі корпорації із численними філіалами часто стикаються з потребою у зборах, обговореннях проектів та обміні досвідом. Відеоконференції забезпечують можливість об’єднати співробітників з різних куточків світу в реальному часі, практично знищуючи просторові обмеження та оптимізуючи процес прийняття рішень.

2. Економія часу та коштів

Подорожі для участі в зустрічах або семінарах часто вимагають значних фінансових та часових витрат. Відеоконференцзв'язок забезпечує можливість обговорення питань, навчання та координації дій без потреби в траті ресурсів на переміщення.

3. Підвищення продуктивності співробітників

Здатність швидко зібрати команду для обговорення актуальних питань та вирішення проблем може суттєво підвищити продуктивність та ефективність роботи.

4. Узгодженість роботи всіх підрозділів

Синхронізація дій між різними філіалами та підрозділами стає значно простіше з використанням відеоконференцій, які можуть служити платформою для регулярних зустрічей та стратегічного планування.

5. Внутрішнє та зовнішнє спілкування

Відеоконференцзв’язок не тільки вдосконалює внутрішні процеси спілкування, але і дозволяє ефективніше будувати відносини з партнерами, клієнтами та іншими зацікавленими сторонами, надаючи можливість переговорів та презентацій на відстань.

6. Впровадження культури інновацій

Адаптація до новітніх технологій сприяє формуванню культури інновацій у компанії, підтримуючи її конкурентоспроможність і привабливість для талановитих співробітників.

7. Гнучкість і адаптивність у кризових ситуаціях

Відеоконференції забезпечують підтримку неперервної діяльності підприємства навіть у випадках форс-мажору або інших кризових ситуацій, дозволяючи командам ефективно спілкуватися та координувати дії без фізичної присутності.

«Використання відеоконференцзв’язку для багатофіліальних підприємств відкриває нові горизонти ефективної співпраці, взаємодії та управління командами, що знаходяться на великій відстані одна від одної. Цей інструмент не тільки сприяє оптимізації внутрішніх процесів, але й надає можливість підприємству підтримувати стабільність та розвиватися в динамічно змінюваних умовах ринку, використовуючи технології для наближення своїх підрозділів і спільного досягнення поставлених цілей», — відзначає Михайло Віговський.

Дуже важливим є те, що система Megapolis.Відеозасідання дозволяє учасникам розглядати підписані за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП) та кваліфікованого цифрового підпису (КЕП) документи (передбачена функція сканування та розпізнавання текстів або їх імпорт з інших інформаційних систем), спільно обговорювати їх та вносити зміни з обов’язковим голосуванням. Самі засідання можуть записуватись та фіксуватись в архіві, включаючи стенограми, які створюються автоматично. Це робить такі відеоконференції юридично легітимними.

Михайло Віговський, Відеоконференцзв'язок

  • Перегляди: 436

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.