Київ, Україна

Новини галузі

Вийшла нова версія мобільного додатку Megapolis.DocNet

Компанія InBase, технологічний партнер Софтлайн-ІТ, представила повністю оновлену версію мобільного додатку системи внутрішнього документообігу Megapolis.DocNet.

Мобільний додаток Megapolis.DocNet існує вже більше шести років. Він постійно удосконалювався і розвивався, але прийшов час випустити йому гідну заміну. Нова версія програми вже доступна для скачування в App Store і Google Play.

Перше, на що користувачі звернуть увагу — інтерфейс. Він став більш зручним, інтуїтивним і сучасним. Візуально додаток змінилося кардинально, але користувачі, які роками працювали в старій версії системи, розберуться з ним без проблем. На відміну від старої версії програми, після редизайну додатки для iOS і Android виглядають ідентично.

Логіка інтерфейсу не змінилася. Як і раніше, на головному екрані розташовані шість пунктів меню. Деякі структурні зміни відбулися в самих папках. Документи і інформація про них відображаються дещо інакше.

Основне нововведення — в додатку з'явився календар, де відображаються завдання користувача з терміном їх виконання на конкретний день. Безпосередньо з календаря можна відразу перейти в картку завдання. Відповідно до типу завдання (узгодження, виконання або розгляд), відображаються кнопки відповідних дій. Прострочені завдання маркуються червоним кольором.

Ще одна нова функція — атрибутивний пошук по документах виходячи із заданих параметрів: за типом документа, датою і так далі. У найближчих оновленнях з'явиться і повнотекстовий пошук. В реєстрах, крім можливості сортування, з'явилася можливість фільтрації.

На численні прохання клієнтів, розробники додали функцію пакетного узгодження. Якщо в старій версії мобільного застосування Megapolis.DocNet можна було узгоджувати тільки один документ за іншим, то зараз можна робити це пакетами. Документи підписуються як за допомогою електронного цифрового підпису, так і кваліфікованої електронним підписом та Mobile Id.

У новому мобільному додатку не тільки змінився інтерфейс та додані нові функції. Змінилася і технологія: якщо старий додаток було написано на Swift, то новий — на Quasar Framework.

Новий додаток буде працювати з системою Megapolis.DocNet не нижче версії 1.2.8. Вимоги до систем мобільних пристроїв: Android 8 і вище або iOS 12 і вище. Попередні версії мобільної програми як і раніше доступні для скачування і роботи зі старими версіями системи Megapolis.DocNet. Завантажити обидві версії додатка можна зі сторінки оновлень на сайті InBase.

Megapolis.DocNet, Система електронного документообігу, Електронний документообіг

  • Перегляди: 2452

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.