Київ, Україна

Новини галузі

Анонс: Microsoft Outlook отримує функцію передбачення тексту листа

Microsoft Outlook

Microsoft працює над новою функцією для Outlook, яка передбачатиме, що ви будете писати далі. Як і функція Smart Compose (Розумні відповіді) у Gmail, Microsoft Outlook також використовуватиме інтелектуальні технології. Ця функція називається «текстові прогнози», і зараз компанія розробляє її для веб-версії поштового сервісу.

Схоже, що функція буде дуже схожа на Smart Compose, і буде випущена для користувачів в кінці цього місяця. Коли ви писатимете в Outlook, пропозиції для завершення речення будуть відображатися світлішим текстом. Щоб вставити пропозицію, вам потрібно буде натиснути клавішу Tab (на клавіатурі над Caps Lock).

Ймовірно, функція працюватиме краще, якщо використовувати її частіше. Microsoft говорить, що Outlook використовуватиме «розумні технології», імовірно штучний інтелект, щоб розуміти контекст і пропонувати вам правильні фрази.

Згідно з документом служби підтримки, ви зможете включити текстові прогнози, перейшовши у «Налаштування» –> «Переглянути всі налаштування Outlook» –> «Пошта» –> «Скласти і відповісти» –> «Текстові прогнози».

Крім того, Microsoft, нарешті, планує додати опцію для планування надсилання електронних листів. Підтримка функції розкладу для листів з’явиться в другому кварталі 2020 року.

Softline-it пропонує як розгортання Outlook у корпоративній мережі вашої організації, так і використання захищеної корпоративної пошти у хмарі.

Intecracy Group, Microsoft Outlook

  • Перегляди: 1652

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.